Account maken & reageren

of

Registreer met je e-mail adres

Door te registeren via Facebook of per e-mail maak je een Standaard Account (zie mogelijkheden) en ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Huurzone.

Meld je gratis aan op Huurzone!

Ben je opzoek naar een huurwoning? Dan is het nodig om jezelf eerst te registreren op Huurzone. Dit kun je volledig gratis doen en kost je niet veel tijd. Geef je belangrijkste contactgegevens door om je account aan te maken. Na de registratie heb je een Standaard Account. Met je Standaard account, kun je een zoekprofiel instellen. Hierin kun je aangeven waar je naar opzoek bent. Komen we een passende huurwoning tegen? Dan ontvang je direct een e-mail. Zo ben je direct op de hoogte.

Doorzoek snel het ruime aanbod

Op Huurzone hebben we verschillende zoekfilters ingebouwd, om jou te helpen bij het zoeken naar een huurwoning. Zo kun je snel je wensen instellen en de niet relevante woningen wegfilteren. Heb je bijvoorbeeld een budget waar je rekening mee moet houden? Dan heeft het weinig zin om naar duurdere woningen te kijken. Heb je kinderen? Dan heb je waarschijnlijk meer nodig dan alleen een kamer. Kortom: dankzij de handige zoekfilters zie je alleen de huurwoningen die bij jou passen!

Gebruik alle functies op Huurzone

Wil je alle functies op Huurzone kunnen gebruiken (overzicht)? Dan kun je het account eenvoudig omzetten naar een Premium Account. Dit doe je al vanaf 29,- euro per maand. Het Premium Account wordt aangeboden in de vorm van een doorlopend abonnement. De eerste betaling verloopt via iDeal vervolg betalingen gaan via automatisch incasso. Heb je een woning gevonden? Dan zet je eenvoudig het Premium Account stop.

Heb je nog vragen?

Kom je er niet uit? Dan hebben we een handige pagina met veelgestelde vragen. Hier hebben we de meest voorkomende vragen en antwoord voor je uitgewerkt. Is je vraag na het lezen nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We doen ons best je dan zo snel mogelijk te helpen.

 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  Aanmelden bij Huurzone is reuze eenvoudig. Je maakt al een account aan met Facebook, Google+ of via de e-mail. Vervolgens ontvang je een e-mail met je accountgegevens.
 • Kost het aanmaken van een Huurzone account veel tijd?
  Nee. De meeste gebruikers maken een Huurzone account aan in 30 seconden!
 • Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?
  Als je je Huurzone wachtwoord vergeten bent, kun jij een nieuw wachtwoord opvragen. Dit doe je eenvoudig via deze pagina. We sturen je dan een nieuw wachtwoord toe via de e-mail. Je kunt dan direct weer van je Huurzone account gebruikmaken.
 • Welke accounts zijn er op Huurzone?
  Op Huurzone is er een Standaard- en een Premium Account. Nadat je geregistreerd bent, heb je een Standaard Account. Je kunt dit account op elk moment omzetten in een Premium Account.