Waarom Huurzone

Waarom zou het moeilijk zijn om een huurwoning te vinden? Het stellen van deze vraag, vormde het begin van het idee voor de website Huurzone. Het vinden van een huurwoning is de laatste jaren onnodig complex geworden in Nederland. Door de grote hoeveelheid makelaars, huurwoning websites en marktplaatsen zien veel huurders door de bomen het bos niet meer. Vooral starters hebben moeite met alle informatie die op verschillende plekken te vinden is. De oplossing is een platform waarop particuliere huurders en makelaars samenkomen zodat vraag en aanbod op één plek te vinden zijn. Zo’n platform bestond nog niet: dus daarom Huurzone!

Het platform is opgebouwd als het ouderwetse vraag-en-aanbod prikbord uit de supermarkt, maar dan online én in een nieuw jasje gestoken. Op het platform verzameld Huurzone een overzicht van alle advertenties van huurwoningen bij elkaar en woningzoekenden kunnen op deze advertenties reageren. Huurzone is geen makelaar, aanbieder, bemiddelaar of verhuurder van de woningen maar een neutraal platform. De verhuurder van een advertentie bepaalt zelf aan wie hij of zij de woning wil verhuren en daar heeft Huurzone geen invloed op.

Waarom :app_name

Een woning zoeken via Huurzone

Een van de functies die Huurzone handig maakt, is de uitgebreide zoekfilters. Als je zoekt naar woningen, kun je veel zoekfilters toevoegen aan je zoekopdracht. Zo kun je bijvoorbeeld het minimale aantal kamers, de minimale oppervlakte en de maximale huurprijs instellen. Dit zorgt ervoor dat je zo gericht mogelijk kan zoeken en sneller een huurwoning vindt die perfect aansluit op jouw wensen.

Als je niet direct dé perfecte woning tegenkomt, wordt dan niet ongerust. Je kan op Huurzone kosteloos een zoek opdracht met jouw persoonlijke zoekfilters aanmaken. Zodra er een woning online wordt gezet die voldoet aan jouw zoekopdracht, krijg je een e-mail van Huurzone. Zo ben je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod voor jou en hoef je niet iedere dag de site te bezoeken.

Huurzone reviews

Het team van Huurzone kan van de daken schreeuwen dat het platform geweldig is, maar de ervaring van de woningzoekenden in Nederland zijn natuurlijk belangrijker. De reviews van woningzoekenden die via Huurzone op zoek zijn gegaan naar een woning zijn van belang voor nieuwe eventuele nieuwe gebruikers. En natuurlijk voor verbetering van de dienstverlening. Om deze reden werkt Huurzone samen met FeedbackCompany om reviews van gebruikers te verzamelen. Dit doen we zowel bij de betalende (premium) als bij de niet betalende (standaard) leden. Zo wordt er op een onafhankelijke manier een beeld gevormd van de ervaringen van woningzoekers.

2024-05-27 21:30:31

goed aanbod in alkmaar

Ame Ame Feedback Company
2024-05-27 21:30:31

Het is goed

Lucinda Feedback Company
2024-05-26 21:30:31

Zinvolle aanvulling

YJ Feedback Company
Waarom een Huurzone Premium Account?

Waarom een Huurzone Premium Account?

Om het Huurzone platform draaiende te kunnen blijven houden en om updates en systemen te verbeteren, vragen we een vergoeding voor het aanmaken van een premium account. Met deze vergoeding wordt Huurzone up to date gehouden. Achter de schermen is er een klantenservice voor vragen en er wordt hard gewerkt aan het actueel houden van het aanbod huurwoning.

Het premium account biedt veel extra’s en mogelijkheden. Met het premium account mag je onder andere onbeperkt reageren via het platform. Bovendien kun je alle foto’s, omschrijvingen en locatiegegevens van huurhuizen inzien en je krijgt geen advertenties te zien.

Huurzone opzeggen

Als je een huurwoning hebt gevonden en je contract hebt getekend, dan is je huizenjacht afgelopen en je premium Huurzone-account waarschijnlijk overbodig geworden. Het stopzetten van je Huurzone premium account is geen probleem! Je premium account opzeggen doe je snel en eenvoudig via deze pagina.

Je ontvangt na het opzeggen een email ter bevestiging voor je eigen administratie. Goed om te weten: na het opzeggen kun je tot het einde van je betaal-periode nog gebruikmaken van de premium functies van Huurzone. Als je je account opzegt voordat deze periode voorbij is, kun je de premium functies dus nog even gebruiken.

Je Huurzone account verwijderen

Als je een Huurzone account hebt aangemaakt en je wil deze helemaal verwijderen, is dat ook mogelijk. Je kan je account eenvoudig verwijderen door op de knop ‘account verwijderen’ te drukken op deze pagina.

Huurzone helpt je met je vragen

Als je een vraag hebt over Huurzone en je komt er niet helemaal uit, dan helpt de Huurzone klantenservice je graag verder. Vragen over het platform of je premium account kunnen allemaal worden beantwoord.

De klantenservice is snel en eenvoudig te bereiken via de e-mail of een support ticket. Specifieke vragen over huurwoningen kunnen niet door Huurzone worden beantwoord. Deze vragen kunnen het beste aan de verhuurder worden gesteld.