Contact

Stuur ons een bericht

Om ons je ze goed mogelijk te laten helpen, kun je hieronder aangeven waarover je contact wil. Staat het onderwerp er niet bij? Dan kun je kiezen voor « overig ». Vragen kun je stellen in het Nederlands of Engels. We doen ons best zo snel mogelijk op je vraag terug te komen!

Bedrijfsgegevens

Huurzone is een online woningplatform dat in het leven is geroepen om huurders te helpen in de zoektocht naar een huurwoning. We brengen elke dag het aanbod in heel Nederland in kaart, zodat je snel een geschikte huurwoning kunt vinden. Huurzone is een onderdeel van .

Postadres: Postbus 5548, 4801 DZ, Breda
Vestigingsadres: Paardeweide 3E, 4824 EH, Breda (Geen bezoekadres)

KvK Nummer: 736.67.005

BTW Nummer: NL8596.21.303B01

Wanneer kan je van ons een antwoord ontvangen?

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 16:30.

Helaas zijn we in het weekend niet bereikbaar.

Wil je iets weten of ons een bericht sturen? Neem contact op met Huurzone!

Iedere dag doen we ons best om zowel de huurders als de verhuurders op Huurzone tevreden te maken. Blije klanten, dat is wat ons motiveert. De combinatie van tevreden huurders én verhuurders is wat Huurzone een succesvol platform maakt. Verhuurders kunnen hier een geschikte huurder vinden en huurders een woning die aansluit bij hun wensen.

Je kunt ons eenvoudig bereiken.

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen. Je kunt bijvoorbeeld het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 08u30 en 16u30. Stuur je ons een bericht? Dan kun je razendsnel antwoord verwachten!

Op elke vraag een passend antwoord.

Waar je vraag ook over gaat, onze klantenservice is er voor je. Heb je een vraag over het verschil tussen een gratis account en een Premium Account? Of kom je simpelweg niet uit de werking van Huurzone? Geen probleem, we zitten voor je klaar en helpen je graag op weg.

Heb je een vraag over het account, dan is het makkelijker om per e-mail contact met ons op te nemen. We kunnen dan direct je accountgegevens erbij zoeken, wat ons helpt om je nog sneller op weg te helpen. Ook weten we op deze manier zeker dat we met jou communiceren en niet met iemand anders. Op deze manier kunnen we ieders privacy waarborgen.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we je vragen om de vraag goed en duidelijk te omschrijven. Hoe beter je uitlegt wat je wil weten, hoe beter we je kunnen helpen. Mocht je meerdere vragen hebben, dan helpt het om deze op een rijtje te zetten. Onze klantenservice kan de vragen voorbereiden en zorgen dat je een zo goed mogelijk antwoord krijgt. Wel zo prettig, toch?

Bekijk eerst de veelgestelde vragen.

Wil je graag zo snel mogelijk een antwoord op je vraag? Dan kan het helpen om eerst even op de pagina met veelgestelde vragen te kijken. Komt een vraag vaker voor? Dan vind je deze hier vaak op terug, voorzien van een duidelijk antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem direct contact op met Huurzone, we helpen je graag verder!