Huurwoningen in Coevorden

Woningen 1 tot en met 2 van 2

Laden...

€1300 per maand

Drenthe

3 uur geleden gecontroleerd (info)
Appartement in Coevorden

Gelegen in de wijk Ballast
 

  • 2 kamers
  • Kaal
  • 85m2
Bekijk woning »

€1630 per maand

Drenthe

55 minuten geleden gecontroleerd (info)
Appartement in Coevorden

Gelegen in de wijk Ballast
 

  • 3 kamers
  • Kaal
  • 111m2
Bekijk woning »

Woning huren in Coevorden?

Ben je opzoek naar een nieuwe huurwoning, een studio, kamer, appartement of een villa in Coevorden? Dan ben je op Huurzone aan het juiste adres. Meerdere keren per dag, verzamelen we het actuele aanbod in Coevorden. Op die manier trachten we een zo compleet mogelijk overzicht te leveren. Huurzone is dan ook geen (verhuur)makelaar of bemiddelaar, maar een zoekmachine.

Waar ben je precies naar op zoek?

Ben je opzoek naar een huurwoning in Coevorden, dan is het belangrijk om eerst eens op een rijtje te zetten wat jij belangrijk vindt. Op die manier kun je doelgerichter opzoek naar een passende woning. Een aantal vragen die je hierbij kunnen helpen zijn:

  • Wat is je budget?
  • Wil je in het centrum wonen, aan de rand of net buiten de stad?
  • Welk type woning zoek je?
  • Wil je eigen sanitair en/of een eigen keuken of wil je deze delen (denk bijvoorbeeld aan een studentenwoning)?

Heb je voor jezelf een antwoord op deze vragen? Dan kun je nog gerichter opzoek naar een woning. Uiteraard helpt Huurzone je hierbij. Zo kun je namelijk het aanbod filteren. Maak je hier gebruik van, dan blijven alleen nog relevante woningen voor je over.

Als eerste het nieuwste aanbod in Coevorden?

Ben je al een tijdje opzoek naar een huurwoning? Dan heb je vast ontdekt hoe frustrerend deze zoektocht zijn kan. Huurwoningen zijn schaars in Nederland, waardoor het lastig is om iets passends te vinden. Heb je al een gratis account aangemaakt op Huurzone? Dan zul je ontdekt hebben dat je een zoekprofiel kunt aanmaken. Hierin kun je jou wensen voor een huurwoning in Coevorden kenbaar maken. Hebben we een passende huurwoning gevonden? Dan ontvang je direct een e-mail. Zo ben je er als eerste bij!

Vragen over huurwoningen in Coevorden

1️⃣ Kan ik per direct een woning huren in Coevorden?

Bij elke advertentie voor een huurwoning in Coevorden, tref je aan per wanneer deze huurwoning beschikbaar is. De verhuurder kan zo een beschikbaarheidsdatum instellen of aangeven dat de woning per direct beschikbaar is. Er zijn verschillende huurwoningen in Coevorden die per direct te huur zijn!

2️⃣ Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Coevorden?

Je kunt gebruik maken van onze zoekfilters om huurwoningen tussen een minimale en maximale huurprijs te vinden in Coevorden. Ook kun je een e-mail alert instellen met je zoekwensen. Komt er een huurwoning in Coevorden beschikbaar die voldoet aan de door jou ingestelde wensen, dan ontvang je direct een e-mail.

3️⃣ Zijn er gemeubileerde huurwoningen in Coevorden?

In elke advertentie kun je de opleverstaat van de huurwoning terugvinden. Dit kan zijn kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. Er zijn gemeubileerde woningen in Coevorden.

4️⃣ Zijn er particuliere huurhuizen in Coevorden beschikbaar?

De woningen die je treft op Huurzone in Coevorden, zijn vrije sector huurwoningen. Deze worden particulier aangeboden of via een makelaar.