Huurwoningen in Venlo

21 woningen
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo

Venlo, Limburg

80 m2

1

20 minuten geleden gecontroleerd
€ 490,00 / maand
Bekijken
Woonhuis in Venlo

Woonhuis in Venlo

Venlo, Limburg

70 m2

1

20 minuten geleden gecontroleerd
€ 500,00 / maand
Bekijken
Woonhuis in Venlo

Woonhuis in Venlo

Venlo, Limburg

70 m2

1

20 minuten geleden gecontroleerd
€ 600,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 3 kamers

Venlo, Limburg

60 m2

3

28 minuten geleden gecontroleerd
€ 707,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 2 kamers

Venlo, Limburg

59 m2

2

29 minuten geleden gecontroleerd
€ 900,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 2 kamers

Venlo, Limburg

25 m2

2

28 minuten geleden gecontroleerd
€ 970,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 3 kamers

Venlo, Limburg

85 m2

3

1

29 minuten geleden gecontroleerd
€ 1.050,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 4 kamers

Venlo, Limburg

84 m2

4

3 uur geleden gecontroleerd
€ 1.095,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 3 kamers

Venlo, Limburg

77 m2

3

28 minuten geleden gecontroleerd
€ 1.195,00 / maand
Bekijken
Woonhuis in Venlo

Woonhuis in Venlo met 4 kamers

Venlo, Limburg

110 m2

4

26 minuten geleden gecontroleerd
€ 1.250,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo

Venlo, Limburg

55 m2

1

22 minuten geleden gecontroleerd
€ 1.250,00 / maand
Bekijken
Appartement in Venlo

Appartement in Venlo met 4 kamers

Venlo, Limburg

105 m2

4

28 minuten geleden gecontroleerd
€ 1.295,00 / maand
Bekijken

Over Venlo

Huurwoningen Venlo

Tegenwoordig stellen steeds meer mensen zich de vraag of ze juist een woning moeten gaan huren of toch er voor moeten kiezen om een woning te kopen. Wat nu het beste is om voor te kiezen, is voor iedereen echter anders. Want wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk ergens gaan wonen voor een kortere periode? Dan is huren natuurlijk veel interessanter. Maar als je echt een woning zoekt waar je bijvoorbeeld ook veel aan wil gaan verbouwen en hier ook voor langere tijd in wil gaan wonen? Dan is het kopen van een woning natuurlijk weer een veel betere optie! Omdat er nogal veel verschil zit in wat nu voor iemand persoonlijk beter is, is het belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt waar je precies naar opzoek bent. Ook moet je goed kijken naar wat je financiële situatie momenteel is. Voor het kopen van een woning heb je namelijk vaker een groter start kapitaal nodig dan bij het huren van een woning.

Verder is het ook erg belangrijk om voor jezelf vast te stellen hoe de woning er verder uit moet gaan zien. Zo moet je bijvoorbeeld beslissen hoeveel slaapkamers je nodig hebt en of je bijvoorbeeld juist wel of juist geen tuin wil hebben. Wanneer je dit allemaal duidelijk is, moet je natuurlijk ook gaan beslissen waar je nu precies wil gaan wonen. Een woning huren in Venlo kan dan erg interessant voor je zijn! In Venlo is er namelijk een ruim aanbod beschikbaar van diverse huurwoningen in verschillende prijsklassen. Wanneer je opzoek wil gaan naar een studio, woning, appartement, villa of een kamer in Venlo kun je gebruik maken van de website van Huurzone. Hier vind je namelijk een overzichtelijk en actueel aanbod van huurwoningen in Venlo!

Huurhuizen Venlo

De zoektocht naar een geschikte huurwoning in Venlo kan soms best moeilijk zijn. Het woningaanbod kan namelijk best schaars zijn en hierdoor is de kans natuurlijk kleiner dat jij een beschikbare huiswoning toegewezen krijgt. Dit kan erg vervelend zijn, want je wil als woningzoekende natuurlijk zo snel mogelijk aan een huis komen! Wij van Huurzone snappen dit erg goed en helpen je daarom graag verder!

Op de website van Huurzone kun je een gratis account aanmaken waarmee je een persoonlijk zoekprofiel kan generen. Hierin kun je aangeven waar je precies naar opzoek bent en ook voor welke prijsklasse bijvoorbeeld. Wanneer er dan een passende huurwoning online komt die voldoet aan al jouw wensen krijg je direct bericht van Huurzone. Super handig dus! Hiermee bespaar je namelijk niet alleen tijd, maar heb je ook meer kans op het krijgen van de woning. Je kan nu namelijk nog sneller reageren en andere woningzoekende voor zijn!

Bezienswaardigheden in Venlo

Venlo is een stad in het Noorden van de provincie Limburg. In 2017 telde de stad 37.663 inwoners. Samen met Blerick en Tegelen vormt Venlo een stedelijk gebied. Samen woonden hier in 2017 meer dan 86.885 mensen. In de stad Venlo is natuurlijk enorm veel te doen en te ontdekken. Maar wat moet je nu echt bezoeken wanneer je een bezoekje brengt aan deze Limburgse stad?

Allereerst moet je zeker naar de oude binnenstad van Venlo gaan. Hier vind je onder andere het stadhuis, het Romerhuis, de Martinuskerk en de oude handelshuizen. Het stadhuis stamt nog uit de 16e eeuw en is nog helemaal origineel. Zeker de moeite waard om eens te bekijken dus! Het Romerhuis komt uit 1490 en is een woning met een winkel daarbij. De Martinuskerk ligt aan de Grote Kerkstraat in Venlo. Het is een gotische kerk met een beroemde uil op de toren. De oude handelshuizen kun je onder andere vinden in de Gasthuisstraat, de Vleesstraat en de Lomstraat in de oude binnenstad van Venlo.

Verder is het ook erg leuk als je een dagje gaat naar Attractiepark Toverland in Sevenum. Dit attractiepark ligt namelijk op slechts 20 minuten rijden van Venlo en is erg leuk! Het park beschikt namelijk over meer dan 30 attracties voor alle leeftijden en er zijn dagelijkse diverse shows te bekijken! Een voordeel aan attractiepark Toverland is dat het gedeeltelijk overdekt is! Hierdoor kun je er dus ook naartoe wanneer het weer niet goed is! Ook vind je in attractiepark Toverland de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van zowel Nederland, België als Luxemburg.

Ook voor de liefhebbers van winkelen heeft de stad Venlo enorm veel te bieden! Zo kun je in de stad een groot aanbod vinden van diverse winkels. Zo vind je in de oude binnenstad van Venlo vooral in de Klaasstraat, de Gasthuisstraat, de Parade en in de Jodenstraat veel specialere winkelzaken. Veel winkels vind je verder aan de nieuwe Maasboulevard. Hier zijn de winkels 7 dagen per week open en ook het parkeren is hier erg goed geregeld. Je kunt namelijk gemakkelijk parkeren in de ondergrondse garage aan de Prof. Gelissensingel.

Waarom huren in Venlo

Naast al de leuke bezienswaardigheden in Venlo heeft Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden! Zo liggen er rondom Venlo diverse andere leuke steden als: Maastricht en Helmond. Verder is het natuurlijk erg interessant om te gaan huren in Venlo door de ligging van de stad. Het is namelijk direct gelegen aan de Duitse grens waardoor je super snel in steden als Düsseldorf, Mönchengladbach en Duisberg bent!

Ook liggen er rondom Venlo diverse snelwegen waardoor je jezelf gemakkelijk kunt verplaatsen naar andere steden binnen Nederland of dus de grens over richting Duitsland! Zo liggen rond Venlo de Nederlandse wegen de A74, A73 en A67. Veder liggen er rondom Venlo ook nog diverse Duitse autobahnen. Dit zijn de A40 (wat een vervolg is van de Nederlandse A67) en de A61 (wat een vervolg is van de Nederlandse A74). Ook vindt je rondom Venlo twee grote knooppunten. Dit zijn Knooppunt Tiglia en Knooppunt Zaarderheiken.

Maar ook reizen met de trein kan erg gemakkelijk vanuit Venlo waardoor het natuurlijk interessant is om hier te gaan huren. Zo gaan er dagelijks treinen vanaf Station Venlo naar bijvoorbeeld Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en naar Viersen. Naast Station Venlo vind je in Venlo ook nog Station Tegelen en Station Blerick. Hierdoor is er altijd wel een treinstation bij jou in de buurt!

Vragen over huurwoningen in Venlo

  • Kan ik per direct een woning huren in Venlo?

    Bij elke advertentie voor een huurwoning in Venlo, tref je aan per wanneer deze huurwoning beschikbaar is. De verhuurder kan zo een beschikbaarheidsdatum instellen of aangeven dat de woning per direct beschikbaar is. Er zijn verschillende huurwoningen in Venlo die per direct te huur zijn!

  • Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Venlo?

    Je kunt gebruik maken van onze zoekfilters om huurwoningen tussen een minimale en maximale huurprijs te vinden in Venlo. Ook kun je een e-mail alert instellen met je zoekwensen. Komt er een huurwoning in Venlo beschikbaar die voldoet aan de door jou ingestelde wensen, dan ontvang je direct een e-mail.

  • Zijn er gemeubileerde huurwoningen in Venlo?

    In elke advertentie kun je de opleverstaat van de huurwoning terugvinden. Dit kan zijn kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. Er zijn gemeubileerde woningen in Venlo.

  • Zijn er particuliere huurhuizen in Venlo beschikbaar?

    De woningen die je treft op Huurzone in Venlo, zijn vrije sector huurwoningen. Deze worden particulier aangeboden of via een makelaar.